Nyhetsbrev från styrelsen

Som ni alla vet är 2020 ett speciellt år, vilket är väldigt tydligt för oss alla. Men hur arbetar styrelsen i år?

Vi har styrelsemöten, där vi diskuterar hur vi kan utveckla supporterverksamheten och hur vi kan stödja Timrå IK. Ekonomiskt ligger supporterklubben relativt bra till. Vi har låga intäkter och låga utgifter. Våra stora intäkter som bortaresor, souvenirer och matchlotter uteblir.

Löpande har vi möten med Timrå IK. Det är en öppen dialog där vi diskuterar aktuella frågor, det kan vara allt ifrån publikrestriktioner till andra aktuella händelser.

Genom att bli medlem i Timrå IK Supporterklubb kan du bidra till utvecklingen av den organiserade supporterverksamheten och därmed ett starkare stöd för Timrå IK. Vi är en ideell förening helt utan styrelsearvoden, vilket innebär att alla pengar supporterklubben får in oavkortat går till supporterverksamheten och att stödja Timrå IK. 

Nästa säsong 21/22 fyller Timrå IK Supporterklubb 60(!) år. Det vill vi fira på ett storslaget sätt med en fantastisk säsong med allt vad det innebär. Att du blir medlem ger oss bästa förutsättningarna för att det ska kunna bli riktigt bra. En investering för framtiden. Här löser du ditt medlemskap för enbart 100 kr: https://tikare.se/bli-medlem/

För framtida segrar!

// Styrelsen Timrå IK Supporterklubb

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s