Västra stå – säsongskort

KRÖNIKA. Det våras för säsongskorten. Här kommer ett förslag till prissättning för Västra stå.

Det är i Timrå IK:s (det vill säga vårt) intresse att sälja så många säsongskort som möjligt och att samtidigt maximera intäkten för denna försäljning. För just Västra stå finns det även ett extra värde i att sälja många säsongskort för att därigenom bidra till att på alla matcher ha en så bra klack som möjligt.

Utöver detta tillkommer ytterligare två strategiska faktorer främst gällande VS: En väl avvägd rabatt för Timrå IK Supporterklubbs medlemmar stärker incitamentet för att vara medlem i SK, och fler medlemmar gynnar utvecklingen av den organiserade supporterverksamheten vilket är bra för Timrå IK. Den andra faktorn är att arbeta för att locka så många nya ungdomar till VS som möjligt – och sedan behålla dem – för att därigenom gynna tillväxten av klacken. Med utgångspunkt från avvägningar kring detta så ser förslaget ut enligt nedan.

VSpriser

Lars Källgren

Åsikter som uttrycks är krönikörens egna.

3 kommentarer

 • Varför ska man öka priset på pensionärer med 295kr, då får jag alltså 5kr i rabatt om jag blir medlem i SK mot vad jag betalade när dom spelade i SHL

  Gilla

  • Lars Källgren

   Som sagt så är det en avvägning mellan olika delar. Med rabatt så är det även samma pris som i HA 17/18. Pensionärspriset är forfarande betydligt lägre än ordinarie pris. Och om jag minns rätt från en mindre kartläggning som jag gjorde förut så är TIK ganska unika med att över huvud taget ha pensionärspris.

   Gilla

 • Bra förslag 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s