Rapport från årsmötet

20 cheap jerseys trogna cheap jerseys China tikare cheap jerseys samlades 01.06.2015 i Z-logen Get för att både grilla Robban och därefter utnyttja sina rättigheter som medlemmar och knyta ihop året som gått, och styra upp styrelsen inför kommande säsong.

Det flesta punkterna på dagordningen klubbades igenom i rask takt utan några rafflande diskussioner. Vi kunde konstatera att medlemsantalet sjunkit något jämfört med föregående år, från 834 till 660. Detta kan till stor del förklaras med att vi inte fick någon lördagsmatch borta mot Djurgården med tillhörande tågresa. I fjol hade vi en het kvartsfinal mot Modo som lockade många nya medlemmar i slutet av säsongen, inte alls jämförbart med årets dito mot HV71.

Trots detta är ekonomin god, och vi kan vara nöjda med en kraftigt ökad försäljning av matchlotter på hemmamatcherna. Det borgar för att vi har ett bra startkapital för att dra igång nästa säsong med de inköp som krävs. Mötet beslöt att behålla samma låga medlemsavgift på 100 kronor; troligtvis det lägsta bland elitseriens alla supporterklubbar!

Val till styrelsen utföll enligt valberedningens förslag:

Ordförande, fyllnadsval 1 år: Jeanette Liivlaid
Kassör, omval 2 år: Janken Åkerström
Ledamot, nyval 2 år: Jens Haraldsson
Fyra suppleanter, omval 1 år: Roger Hjortén, Tony Danielsson, Stefan Jalonen, Tobias Dahlstedt.

Maggan Andersson och Rikard Holmgren sitter kvar som ledamöter med ett år kvar.

Som revisor omvaldes den trogne Tommy Andersson, tillsammans med en av Timrå IK utsedd revisor.

Valberedningen valdes om för ett år till: Jimmy Hamrin och Olle Friberg.

Avslutningsvis berättade Stefan och Rikard om den nya föreningen där elitseriens officiella supporterklubbar går samman i en stark paraplyorganisation för att kunna påverka och hjälpa varandra med diverse supporterfrågor. En första träff har hållits i Karlstad, arrangerad av Wolf Pack. Senare i sommar kommer årsmöte att hållas i Timrå. Läs mer här på tikare.se.
http://www.tikare.se/nyheter/?nid=1327

Eftersom vår kontaktmail inte fungerar så har vi en provisorisk mailadress som är: styrelse.tikare@gmail.com

/Janken

Publicerat måndag, 13 juli, 2009, 19:35, av jankenKommentera

Vanligt näthyffs gäller, moderation gäller för den första kommentaren.

* E-post används främst för avatarer hos gravatar.com, din e-post visas aldrig publikt.